O nama

Pekara “Braško” osnovana je 2001. godine. Od tada, prošlo je dvanaest godina svakodnevnog truda i zalaganja i danas Vam sa ponosom predstavljamo naših sedam maloprodajnih objekata u svakom delu grada Niša.

Svakodnevno se trudimo da Vi, naše komšije uživate u mirisu i ukusu sveže ispečenog hleba i peciva, čime zauzimamo značajno mesto ne samo na teritoriji grada Niša, već pre svega u Vašim domovima. Naša proizvodnja razvijala se iz godine u godinu, pri čemu je i ponuda značajno obogaćena. Asortiman pekare “Braško” svakodnevo se uvećava, a danas možemo da Vam ponudimo preko 400 najraznovrsnijih proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Kontinuirano sa proširenjem asortimana, unapređujemo i način proizvodnje poštujući pri tome najviše evropske i svetske standarde, a stavljajući pre svega akcenat na kvalitet ishrane. Naši pekarski proizvodi proizvedeni su od najkvalitetnijih sirovina i na tradicionalan način, čuvajući tajnu starih pekarskih majstora. Znajući da brz način života ostavlja malo slobodnog vremena, trudimo se da Vam tih par trenutaka ulepšamo vraćajući Vas u detinjstvo. U našem asortimanu možete pronaći i davno zaboravljene tradicionalne proizvode koji će Vam ulepsati svakodnevnicu, i evoulirati Vaše najlepše uspomene. Udružili smo porodično znanje, iskustvo i neprešušnu radnu energiju te smo odabrali najbolje recepte, kako iz naše tako, i iz drugih pekarskih tradicija.

  • pekara brasko
  • pekara brasko
  • pekara brasko

Od svih namirnica koje proizvodimo, hleb ima najveći značaj, kulturni, verski, tradicionalni i simbolični.

Proizvodni program naše pekare obuhvata veliki broj prepoznatljivih proizvoda, vrhunskog kvaliteta i odličnog ukusa. Od svih namirnica koje proizvodimo, hleb ima najveći značaj, kulturni, verski, tradicionalni i simbolični. Sa ciljem da očuvamo simboliku koju hleb nosi i da mirisom hleba vratimo osećaj doma, naša pekara proizvodi veliki broj različitih vrsta hleba, pripemljenih ručno na tradicionalan način i ispečenih na drva.

U našoj šarenolikoj ponudi možete pronaći i najrazličitije vrste peciva koje mogu zadovoljiti i najistančaniji ukus. Osluškujući Vaše želje i potrebe proširili smo asortiman i raznovrsnim sendvicima, picama, pitama, poštujući ukuse svake generacije.

Misleći i na sladokusce, od skoro u pekari “Braško” možete pronaći i najrazličitije torte, kolače, sitne kolače i koktel pecivo za sve prilike, od onih tradicionalnih do najmodernijih na Evropskom tržištu torti i kolača.

Obradujte sebe zalogajem naših najboljih kremastih kolača, voćnih kupova ili domaćih vanilica i galeta.

U našoj pekari uvek će Vas sačekati ljubazno i nasmejano osoblje, koje će Vam uvek izaći u susret, i prilagoditi nase proizvode Vašim potrebama. Takodje, moramo napomenuti, da na naše brojeve telefona, ili lično možete izvršiti i porudžbinu naših proizvoda.

I na kraju želimo da čujemo i Vas, pohvale, sugestije, kritike, da bi Vam se još više približili, tj. Vašim željama i potrebama.